Betta splendes "alien"?

Indsendt af LoSau den man, 04/05/2021 - 11:46
Forums

Jeg har fået min første kampfisk og allerede helt solgt og tænker allerede på den næste fisk og akvarie der skal igang. Den jeg har er en fin dumbo hun og har jo fundet ud af der findes virkelig mange flotte varianter! Nu har jeg set nogen der kaldes alien og synes de er MEGA flotte. Er det mon nogen man kan få i Danmark eller er de kun i udlandet? Ved ikke rigtigt noget om hvad folk herhjemme opdrætter. Håber nogen ved lidt om hvad der er at finde rundt omkring.

 

Mvh. Lotte

scn man, 04/05/2021 - 20:56 Permalink


alien er vist "bare" en hybrid. Jeg tror ikke der er så mange der opdrætter bettaer, man ender jo let med rigtig mange fisk, og der er næppe et marked for eks. 100 fisk. Men det hænder da at hjemmeopdrættede bettaer op på eks. dba.dk. Ellers er der bare at holde øje med hvad butikkerne får hjem, måske kan de bestille specifikke fisk til dig.

LoSau fre, 04/09/2021 - 21:13 Permalink


Tak for svar. Jeg har fundet nogen fisk der kunne være interresante. :-)

Andersen01 søn, 05/02/2021 - 17:39 Permalink


Jeg opdrætter selv kampfisk. Men grundet tid og plads mangel er jeg nok desværre nødtil at stoppe igen. Nåede kun at lave 3 kuld. De to sidste kuld gav dog 80 fisk. 
 

der findes faktisk rigtig mange som opdrætter kampfisk men de er at finde på facebook.

 

og så er der nogle få som skaffer hjem selv via avlere i fx indonesien. Var fx sådan jeg selv startede op med koi galaxy og avlede videre på dem