Sygdomme

Har givet forkert medicin.

Indsendt af Pisch den fre, 01/07/2022 - 10:31
Forums

Ja som overskriften siger, har jeg givet forkert medicin i akvariet. Jeg troede, at det var klisterhale de havde, men har nu fundet ud af, at det er hvide pletter de har, da det åbenbart også kan få halen til at se klasket ud. 

Jeg startede behandlingen igår, og først bagefter opdagede jeg hvide pletter. jeg har bestilt noget andet medicin, men hvornår må jeg påbegynde den behandling?

Tænkte at skifte vand i dag, for at få noget af medicinen ud, men hvad tænker I?

Sort plet på molly

Indsendt af Bandit den tor, 11/04/2021 - 16:27
Forums
Hej, jeg har for nyligt skudt karrieren igang igen som akvarist, og fyldt mit 54 liters akvarie op med fisk efter mange års pause. Til det har jeg lige et spørgsmål, måske endda flere, da det har været en hård start denne gang og min viden måske nok har forladt mig med tiden. Har fyldt i akvariet med rimelig standard “nybegynderfisk”, som guppyer, platy og molly. Af de mollyer er der den fineste hvide han, der fra den ene dag til den anden (af hvad jeg ved), har fået én sort plet under munden.

Lus? Plante lus? Mærkelige små dyt

Indsendt af Matilde den tor, 10/14/2021 - 23:01
Forums
HJÆLP! Jeg har opdaget at der på mine akvarie planter sidder en forfærdige samling af små bitte dyr der dræber mine planter og min smukke kampfisk Min kampfisk er helt oppustet og ligger på bunden og vil ikke spise noget og de små dyr er ved at overtage akvariet og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre

Neonfisk har fået to hvide pletter på højre finne

Indsendt af Bastian den man, 05/24/2021 - 15:40
Forums

Hej 

jeg har i dag spottet to hvide pletter på min ene neon fisk, er ret bekymret for at dette er en sygdom og ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig. Jeg håber nogle af jer her inde måske ved hvad det er eller kan give nogle råd til hvad jeg kan gøre, da jeg vil blive mægtig træls hvis det spreder sig til andre fisk i akvariet.

Slørhale - Hvid plamage

Indsendt af Futte den man, 02/22/2021 - 21:15
Forums

Hej

Jeg købte mit første akvarie brugt sidste onsdag (400L) og der fulgte 7 slørhaler med (og 2 suge maller og 8 pansermaller)

 

Nu har jeg fået øje på denne hvide plamage på hovedet af denne (billede) og har også set en hvid plet på hovedet af en anden som dog bare ligner et gammelt sår der er helet(?)

Den syge(?) slørhale

 

Balihaj

Indsendt af Susanne Hosbond den søn, 02/21/2021 - 19:26
Forums
Vi har en Bali haj som har opsvulmet øjne, og matte, og virker bare lidt mat over det hele, den er 5-6 år, 20-30 cm. Nogen der kan hjælpe, hvad det evt kan være, og hvad vi kan gøre ved det ???