Planter

akvarie lys

Indsendt af alexander pall… den man, 11/22/2021 - 22:21
Forums
hej jeg stå med et problem som jeg håber i kan håber mig med problem gå ud på at jeg kan ikke få min planter til at vokser alle er esay så vidste jeg ved selv min vandpest vil næste ikke vokser , vandpest begynder først at vokser mange da der kommer co2 i vand jeg få nogle små sort strå som kommer ud fra blad på planter de få lys i ca 10 time ca da ps har haft co2 på i 16 dag nu og det er kun min vandpest som vokser mange min planter som jeg har er planter er fra tropica Echinodorus grisebachii 'Bleherae' Cryptocoryne wendtii ' Aegagropila linnaei Pogostemon helferi jeg har b

Brug af - Easy-Life EasyCarbo i nystartet akvarium.

Indsendt af Frisa den fre, 11/05/2021 - 15:44
Forums
Hej derude, Er der nogen der har god/ dårlige erfaringer med brug af - Easy-Life EasyCarbo for at fremme plantevæksten. Jeg har oplevet efter ibrugtagning over en uge med tilsætning af 2 Ml pr. 100 l akvarievand, at mine Vallisneria og Christmas Moss pludselig begyndte at vise tegn på "nedsmeltning" øvrige planter i akvariet havde det fint.??? De 2 Christmas Moss smeltede helt ned/ blev sorte og måtte fjernes...! Efter vandskift og STOP med Carbon ser det nu til - efter en lille uge, at mine Vallisneria har stoppet nedsmeltningen.

Akvarie lys

Indsendt af Rg33dk den lør, 07/24/2021 - 14:14
Forums
Efter at have læst en masse rosende ord om USB Gødning APS, satte jeg mig for at undersøge produktet nærmere. I denne forbindelse faldt jeg over et uddrag fra en bog, under LYS / KUNSTIGT PLANTELYS, som andre i lighed med mig, måske ville finde interessant. På side 34 / 41 øverste afsnit, "under forsøg havde kombinationen af Philips TLD 33 + Philips 830 vist sig uovertruffen", også til kim og unge planter i væksthus. Jeg har afprøvet kombinationen over et akvarium udelukkende beplanter med diverse cryptocoryner, suppleret med et Hagen Flora-Glo. (forrest Philips 33 - Flora- Glo - bagerst

Plantning af planter

Indsendt af Sofie2000 den tor, 03/11/2021 - 13:01
Forums

Hejsa!

Jeg er virkelig nybegynder og skal lige bruge lidt hjælp til mine akvarie planter.

Jeg har nemlig plantet mine plante i den lille “spand” de var i, men har lige set en video med en der tager planterne ud af “spanden”, og tager det der mos agtig noget af planten, også efter planter den.
Har jeg gjort det helt forkert, og kan jeg så omplante dem nu?

Hammerslået smelter ?

Indsendt af maejo den ons, 02/24/2021 - 22:24
Forums

Opdager pludselig, at mine hammerslåede cryptocoroner er ved at "smelte" - bladene går i opløsning. Har haft dem i mindst 2-3 år, hvor det er gået fint, men i løbet af de sidste par dage er det blevet ret slemt.

Har forsømt vandskifte et par uger, men det er sket før uden problemer. Gødning som sædvanligt ( dvs ingen ). Selskabsakvarie 360 l, temp. ca. 25 grader. alm. hanevand.

Ingen forandring det sidste halve år eller mere - så hvad er problemet? Er det bare noget de gør efter et par år?