Maller

Sugemalle

Indsendt af Toaster 1234 den ons, 12/29/2021 - 09:43
Forums

HJÆLP...

Min ene ancistrus malle begynder at miste sin farve fra sort til hvid siden jeg fik den og der er 3 små i et 125 liter men kan det være fordi at jeg er igang med at lave det om? Altså sårn helt om med bundlag og planter og sten osv. Og den er begyndt at miste rigtig meget farve her for tiden. Kan jeg gøre noget?

HJÆLP!!! KINESISK ALGEÆDER

Indsendt af Akvariet123 den søn, 10/17/2021 - 21:34
Forums

Hej fik mig skaffet 2 maller for ca 1 måned, fik at vide at det ikke blev så store og var perfekt til 70 liters, har siden troet det var siamesiske algeæder, men synes ikke de lignede, og det ligner slet ikke flying fox, så det fandt jeg ud af at det var kinesisk algeæder, og ved helt så meget om dem andet en de bliver virkelig store, 

 

Vil gerne have svar på om de kan gå i et selskabs indtil det bliver støre.

Og hvad spiser de, de har indtil nu kun levet af alger.

For mange unger

Indsendt af ssm2k den søn, 08/08/2021 - 23:08
Forums
Mine ancistrus begyndte at yngle for et års tid siden. Problemet er, at de bare bliver ved og ved og nu er der rigtig mange i et for lille akvarium. De første unger fra sidste år er nu blevet stører end forældrene. Ville I tage alle hulerne væk fra akvariet for at prøve at stoppe at de yngler? Eller vil der måske blive slåskamp uden alle hulerne? Hvad har andre gjort, hvis I fik for mange unger som I ikke kunne komme af med? Har I aflivet dem?

Kan 2 hun maller enes

Indsendt af E. Jensen den tir, 07/27/2021 - 20:11
Forums

+Hej igen.

Kan 2 hunner af almindelig sugemalle enes når de bliver voksne? Meget tyder på at de 2 unge sugemaller jeg købte for ca. 3 mdr. siden viser sig at være hunner begge to .Vil de kunne enens i mit 60 l akvarium eller vi de slås, så jeg kan blive nødt til at skille mig af med den ene?

Se evt. mit tidligere indlæg om mine maller.

Sugemallebabyer pist forsvundet!

Indsendt af Anette den man, 03/15/2021 - 16:21
Forums
Hej. Vi har et sugemallepar, der har været enormt produktive og i sidste uge var der nok omkring 30-40 sugemalleunger i flere størrelser. Pludselig, fra den ene dag til den anden, er de alle sammen væk, pånær 4 større (ca. 4 cm)! Nogen, der har en idé om, hvad i alverden, der er sket?? Vi har kun set én død unge. De var alle fra 2-3 uger og opefter, så altså ikke lige kommet ud af hulen. Det er den med "skægget", kan ikke huske navnet...